Pages

Wednesday, November 11, 2009

aiseh..

salam..
arini ari rabu 11 november 2009
lawak betul aku pg td time nek bus ke ofis..
bus full..aku lak masuk time bus tu dh full..
tp lagi lawak la time nak nek bus tuh..sume orang beratur!
1 keajaiban ari rabu ..hahaha..kalo tak, sape yg takder energy nak menolakkan diri masuk ke bus tu, jangan arapla nk dapat seat kt dlm bus..huhu.
aku pn wat muka selenga g beratur skali la..
tp lg klaka time dlm bus, aku men tibai je duduk kat sebelah tmpt masuk duit tu..ada 2-3 org gak bantai dok ngn aku skali..time bus tu selekoh maut, kejang2 kaki dok menahan..huhu..
tp bila aku dh tua nanti, mungkin aku akan rindu time2 cmni..kenangan ler katakan..
erm..pg ni aku kelam kabut sket sbb bos aku tetibe lak mintak 1 surat yg aku pn tak ingat kat ner..gelabah bewok gak la aku carik..tp lastly tak jumper...bos aku sian kot ngn aku, die kata, takperlah..terselit2 kat mane2 kot...
fuh..naseb bek die tak bebel, aku pn stopkan la pencarian surat tuh.. ni aku update sbb rase seronok lak..aku sebenarnya tak tau lagi url blog aku nih..aku gune url yg tu takleh, yg ni takleh, tp aku pn tak tau cmne aku leh log in la ni..hadoi...
adios..amigoss.hugo boss..
erm..nnti aku sambung lagi la..

Tuesday, November 10, 2009

Isk..Isk..

Salam buat sume yg bace..
erm..arini ari yg aku arap best la..dari pagi tadi sampai la ni petang rase cm best jer..
chewah, tergerak lak aku nak kol 1 department ni pasal ade prob sket ngn memo diorang tu..
saje la borak2 ngn akak sorang tu, lame tak borak ngn die..
borak punye borak, tetibe tercakap lak pasal sorang staf kt kementerian aku ni..
aku bgtau la aku pnh ler minat ngn die..tup2 rupe2nya beliau ni pn minat gak ngn orang tu..
aduh...tapi takper..ok lagi..
tetibe die kate..yg mamat tu dh ade awek..alahai..patutla akak ni pn tak teruskan nk tekel..
sbb tu rupenye..
aku lak tetibe jadi sayu gilerr sbb aku mmg pnh minat kt mamat tu kaw kaw..
erm..takperla..aku abadikanlah ke 'frust'an aku ni dalam blog ni..
huuuuhuuuu....
rase cm bebudak jer aku ni..pttla bapak aku tak kasi aku kawen lagi..huh..

Tuesday, November 3, 2009

Errr...

Erm... assalammualaikum..
weh..aku sebenarnya x sengaje wat blog ni..
aku nak sign in kat blog lame aku yg aku wat time kat poly dulu, tp tetibe time2 tekan2, takleh gak nak log in, aku tekan lagi, jadik lak blog baru..?
erm..sket tekezut ngn peristiwa ni ..aku mengambil langkah untu meneruskan je blok baru ni..
yg aku pn tak ingat passwordnya..adoyai...