Pages

Wednesday, December 16, 2009

yuhu..

salam sume...(cepat2 salam tangan)
aku asyik makan jer arini..
masuk kali ni dh 3 bungkus makanan dh aku bedal..aku mmg kuat makan..
pagi td dh bedal mihun, lunch nasik lemak, ptg lak bedal mihun lgi..
makin seeeehaaaaatttt la jwbnye aku nih..
tp aku akan sentiasa bersenam untuk meningkatkan tahap kecergasan ( tak penah bersenam pn)
erm..arini aku keje cm bese je , bz sket tu bese la tp aku rase arini aku bese2 je..
aku rase semakin matang semenjak keje ni..yela..umur cm aku ni pttnya study lg tp aku ni dh keje dah..keje ngn orang yang senior2 lak tu..tu yg aku cm matang semacam je tuh..huhu..tp kat umah aku ttp cm bdk kecik..
erm..aku tak tau nk cakap ape lagi..
ari yang bese..
mood yang bese...
rutin yang bese..
keje yang bese...
erm..sume bese2 je..
perut je lebih kenyang..
lalalalala...
aku nk bercuti la ..g london . ok tak? hahaha..
(mereng ke aper aku ni?)

Friday, December 11, 2009

Adeh..

11 Disember 2009

salam sume..(cepat2 salam tangan)
ermm..lame aku tak post kat blog aku ni...
sbnrnya aku still tak ingat lagi alamat blog aku ni..aku men tekan je nsb bek dpt log in..appparaa..
aku sakit perut dr pagi tadi tapi tak mo lak mende2 tu kuar time aku mencangkung..adoi..
takper..malam nnti aku g try kat toilet umah lak..
aku ni dh lame tak balik kg walhal aku punye family dok klang je..tp aku ada sbb yang hanya aku jer paham sbb np aku tak balik umah...
aku sbnrnye takder keta..aku slalu balik nek ngan abg aku,abg aku tu lak dok kat seri kembanga, keje kat ulu kelang, ari sabtu die slalu balik..so kalo aku balik ari jumaat, pagi2 sabtu atau malam sabtu pas anta aku balik klang, die kena patah balik untuk g keje..sian die..
aku tak sampai ati tgk die susah..so aku memutuskan untuk jarang balik umah family aku..aku mmg sdh sbb aku rapat ngn famili aku tp takper la..aku rela..huhu.
aku bz sket sejak kebelakangan ni..bnyk noo keje yang tak penah abis..
la ni br aku relaks sket tp bukannya aku nk siapkan keje..aku men internet lak..tp aku mmg nak rehat..aku letih weh..tp aku tak nafikan yang ramai lagi orang yang teruk kene keje selain aku..aku arap sume pekerja dapat mengambil masa jap untuk merelaks2kan diri mereka..sekian terima kasih..